Проєктування оригінал-макету журнала «Формула Життя» - Мішньова, Е. О. (My University, 2024)
Темою проекту є створення журналу про формулу 1, що містить докладну інформацію про всі команди та розклад змагань на 2024 рік. Мета проекту полягає в тому, щоб створити інформативне видання, яке не лише ознайомить любителів автоспорту з актуальною інформацією про команди та змагання, але й збагатить їх знання про цей захоплюючий вид спорту, розкривши усі тонкощі та особливості Чемпіонату світу з автогонок.
Keywords: розклад змагань; автогонка