Методи виявлення DDoS-атак, засновані на застосуванні машинного навчання - Безіна, К. Ю. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження – проблема виявлення DDoS-атак та її вирішення методами машинного навчання. Мета – розробка механізму, що дозволяє класифікувати дані сервера з метою аналізу їх на предмет ведення DDoS-атаки. Метод дослідження – класифікація даних сервера на предмет атаки використовуючи тренувальні вибірки.
Keywords: DDoS-атака; машинне навчання; нейронні мережі; класифікація даних сервера; словник ознак