Дослідження показників якості тканин для спецодягу - Пономаренко, І. О. (My University, 2025)
Результатом кваліфікаційної роботи методика сертифікаційних випробувань тканин захисних. Запропоновано методи випробувань. Запропоновано контрольно-вимірювальне та випробувальне обладнання для проведення сертифікаційних випробувань захисних тканин. Наведені результати випробувань. На підставі випробувань виконана порівняльня оцінка показників якості трьох зразків захисних тканин.
Keywords: оцінка відповідності; тканина захисна; програма випробувань