Розпізнавання гравців та відстеження об’єктів під час спортивних змагань за допомогою згорткових штучних нейронних мереж - Черній, А. О. (My University, 2021)
Розпізнавання людських дій з цифрового відео є гарячою темою в області комп’ютерного зору. З огляду на експоненційний ріст даних спостереження в Інтернеті в останні роки, як запровадити ефективний та ефективний аналіз відеоданих є надзвичайно важливим. Традиційні методи машинного навчання, які виділяють лише обчислювані ознаки, мають обмеження і не підходять для масивних візуальних даних, в той час як методи глибокого навчання, особливо згорткові нейронні мережі, досягли великих досягнень у цій галузі.
Keywords: розпізнавання гравців; відстеження об’єктів; спортивні змагання; нейронна мережа