Підхід до оцінювання бойової виучки органів управління Збройних Сил України - Рубан, І. В.; Смірнов, Є. Б.; Дуденко, С. В.; Носик, А. М.; Ткачук, А. С. (Системи обробки інформації, 2012)
В статті наведено концептуальний підхід до оцінювання бойової виучки органів управління Збройних Сил (ЗС) України, що дозволяє використовувати єдиний алгоритм контролю рівня знань, умінь і навичок особового складу органів управління всіх рівнів та всіх родів і видів ЗС України.
Keywords: система підготовки; орган управління; бойова виучка