Особливість створення веб-сторінки як професійного портфоліо веб-дизайнера - Бізюк, А. В.; Столяренко, О. А. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У даній роботі досліджено важливість створення веб-сторінок як демонстраційних робіт для майбутніх веб-дизайнерів. Підготовано список завдань для виконання подальшої демонстрації елементів, що часто зустрічаються у таких проектах, та показано важливість комплексного підходу до їх створення для ефективного представлення професійного потенціалу.
Keywords: створення веб-сторінок; веб-дизайнер