Особливості популярних COLORBLINED FRIENDLY додатків - Кулішова, Н. Є.; Васильєва, С. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Основною метою даної роботи є аналіз популярних мобільних додатків та визначення прийомів дизайну, які добре вирішили задачу використання для людей із дальтонізмом, для подальшого використання при розробці макетів.
Keywords: прийоми дизайну; розробка макету