Інтернет речей. Індустрія 4.0. - Павленко, В. І.; Сітало, І. А.; Буць, Д. Є. (ХНУРЕ, 2020)
В статті проаналізовано переваги та недоліки інтернету речей. Описані перспективи розвитку і впровадження інтернету речей та її застосування в теперішньому світі. Наведено її головні складові.
Keywords: інтернет речей; недоліки інтернету речей; IoT; інформаційні системи