Програмна система для соціальної взаємодії та комунікації - Хруб, Ю. К. (My University, 2025)
Мета роботи – розробка програмної системи, що забезпечує комфортну соціальну взаємодію, зручний обмін повідомленнями, а також створення простору для формування дружніх контактів та підтримання спілкування між користувачами. Методи вирішення поставлених задач базуються на використанні СУБД Microsoft SQL Server для надійного зберігання та управління даними, технології Entity Framework Core для зручного доступу до бази даних, середовища розробки Microsoft Visual Studio та фреймворку ASP.NET Core для реалізації серверної логіки застосунку. Веб-інтерфейс системи розроблений за допомогою JavaScript-бібліотеки React, що дозволяє створювати швидкий і зручний користувацький інтерфейс. Для реалізації мобільного застосунку було використано мову програмування Kotlin. Розроблена програмна система забезпечує можливість реєстрації користувачів, створення особистих профілів, обмін текстовими та мультимедійними повідомленнями, створення публікацій, коментування та лайки, а також підтримку дружніх контактів і підписок. Система також має вбудовані адміністративні функції для модерування контенту та управління користувачами.
Keywords: зручний обмін повідомленнями; соціальна взаємодія; соціальна комунікація