Пристрій автоматичного керування температурою у приміщенні на базі мікроконтролера - Тотіков, С. Д. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності та зменшення вартості пристрою автоматичного керування температурою у приміщенні за рахунок використання мікроконтролера. Вирішено задачі розробки структурної та принципової електричної схеми пристрою автоматичного керування температурою у приміщенні, програмного забезпечення для мікроконтролераESP32, інтерфейсу на базі хмарної платформи Blynk. Реалізовано можливість віддаленого моніторингу та керування за допомогою мобільного додатку або через веб-додаток; проведено верифікацію розробленого пристрою за допомогою симуляції.
Keywords: температурний контроль; керування температурою у приміщенні; хмарна платформа Blynk