Параллельное программирование. Слайд лекции. - Качко, Е. Г. (ХНУРЕ, 2018)
Вивчається особливості створення паралельних програм в умовах використання багатоядерних процесорів
Keywords: Algorithm Parallel Language OpenMP PPL