Метод балансування бітової щвидкості кодованого відеоінформаційного потоку відносно динаміки пропускної спроможності мережі - Юрченко, В. Р. (My University, 2021)
Об'єкт дослідження – метод балансування бітової швидкості відеопотоку відносно динаміки пропускної здатності у ході його трансляції. Мета роботи – дослідження можливостей підходу, який базується на зміні структурного опису сегментів відеокадру, щодо забезпечення оперативного корегування бітової швидкості відеоінформаціного потоку з внесенням мінімальної помилки. Виконано аналіз ролі відеоінформації як складової мультимедійних систем та продуктів. Виявлено проблематику передавання відео з заданим рівнем якості. Обгрунтовано доцільність підходу, спрямованого на забезпечення балансу бітової швидкості відео відносно поточного рівня пропускної спроможноств мережі. Досліджено метод балансування бітової швидкості за рахунок зміни структурного представлення сегментів відеокадру та інтеграцію даного методу в існуючі системи обробки відео.
Keywords: мультимедіа; відеокодування; пропускна здатність; буферний пристрій; середньоквадратичне відхилення; структурний опис; Н.26*