Дослідження алгоритмів обробки сигналів в інтелектуальних радіолокаційних комплексах - Малицький, І.; Шубін, І. (ХНУРЕ, 2018)
Вирішена науково-практична задача підвищення ефективності обробки сигналів в інтелектуальних радіолокаційних комплексах шляхом створення методу, моделей та інформаційної технології семантичної обробки сигнальної інформації. Створено спектрально-семантичну і просторово-семантичну моделі обробки радіолокаційних сигналів. The scientific and practical task of increasing the efficiency of signal processing in intelligent radar systems is solved by creating a method, models and information technology for semantic processing of signal information. Spectral-semantic and space-semantic models of radar signal processing were created.
Research of Algorithms of Signal Processing in Intelligent Radar Systems
Keywords: інтелектуальний радіолокаційний комплекс; компараторна ідентифікація; розпізнавання сигналів; просторово-семантична модель; спектрально-семантична модель