Розробка web-застосунку для подання петицій - Іващенко, Г. С.; Тимошенко, Д. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Наразі багато державних установ, громадських організацій та університетів намагається покращити комунікацію з населенням шляхом можливості подання за різними питаннями звернень, створених у форматі петицій, та забезпечення прозорості процесу їхнього розгляду.
Keywords: державна установа; комунікація з населенням; петиція