Неоднорідна гранична задача теплопровідності для полоси - Рожкова, К. В.; Стогній, Н. П. (My University, 2023)
Оскільки курс методів математичної фізики не сповна розкриває матеріал щодо вивчення неоднорідних задач параболічного типу, то постає потреба розглянути знаходження їх розв'язків, зокрема, для полоси. І тому в нашій роботі ми відновили той ланцюг умовиводів, який схований за записом умови і отриманого результату. Це дасть змогу узагальнити та систематизувати знання студентів з даної теми, спонукати їх виходити за рамки курсу, вести дослідницьку роботу.
Keywords: неоднорідна задача; теплопровідність; диференціальне рівняння