Удосконалення методів дистанційного вимірювання параметрів ходової частини автомобілів - Косінов, О. М. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є ознайомлення з принципами роботи безконтактного датчику тиску, який використовується на сучасних автомобілях, як в основній комплектації, так і в можливості встановлення його самому. Задачі роботи зводяться до вирішення комплексу питань схемотехнічного характеру, пов'язаних з розробкою систем безконтактного контролю параметрів середовища на основі сучасної мікроелектронної бази.
Keywords: датчик тиску; система вимірювання; система RFID; зчитувач