Пристрій керування світлодіодною матрицею на основі мікроконтролера - Гурєєва, В. М. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є зменшення вартості пристрою керування світлодіодною матрицею за рахунок використання мікроконтролера У теоретичній частині аналізуються особливості роботи світлодіодних дисплеїв, принципи динамічного та статичного керування, здійснюється вибір мікроконтролера та драйверів. Практична частина містить розробку апаратної схеми пристрою, алгоритму керування, коду програмного забезпечення та отримання результатів тестування системи. Результатом дослідження є пристрій керування світлодіодною матрицею, що забезпечує точне та енергоефективне відображення інформації. Отримані результати можуть бути використані у створенні інформаційних панелей, рекламних дисплеїв та індикаторів у різних сферах.
Keywords: світлодіодна матриця; мікроконтролер; вибір мікроконтролера; вибір драйверів