Система голосового управління на базі Arduino - Гобод, В. О. (My University, 2025)
Об'єктом розробки є мікроконтролерна система голосового управління, яка дозволяє виконувати керування електронними пристроями за допомогою голосових команд. Предметом розробки є апаратно-програмний комплекс, що включає мікроконтролер, модуль розпізнавання голосу та периферійні пристрої, необхідні для реалізації функцій голосового управління. Метою розробки є створення мікроконтролерної системи голосового управління, яка забезпечує ефективне розпізнавання голосових команд, стабільну роботу апаратної частини та інтерактивну взаємодію з користувачем. Система повинна забезпечувати точне виконання команд, можливість адаптації до різних користувачів та гнучке налаштування функцій.
Keywords: розпізнавання голосу; голосове управління