Інтелектуальний Email-сервіс з AI-помічником - Дмитренко, В. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи це розробка сучасного та безпечного сервісу електронної пошти «SeeYaa» з зрозумілим інтерфейсом, можливістю працювати з вкладеннями, інтеграцією штучного інтелекту для автоматизації звичних дій і захистом особистих даних користувачів. Під час виконання роботи було спроєктовано і реалізовано багатошарову структуру для сервісу електронної пошти на основі JavaFX (для інтерфейсу користувача) та Spring Boot (для логіки бекенду і безпеки). Для збереження даних використано реляційну базу PostgreSQL. Додаток забезпечує безпечну реєстрацію і авторизацію користувачів із застосуванням сучасних підходів до захисту даних, а також інтегрує функції AI-асистента на базі хмарних моделей для аналізу текстів й створення підказок. Архітектура проєкту передбачає можливість легкого розгортання через контейнерну платформу Docker і подальшого масштабування з використанням хмарних сервісів У процесі розробки проведено комплексне тестування функціоналу, враховано продуктивність системи, а також усунено основні вузькі місця у використанні ресурсів і роботі з базою даних. Дослідження та отримані результати довели, що нові технології і способи працюють для створення зручних, безпечних, простих IT-рішень в електронному зв’язку.
Intelligent Email Service with an AI Assistant
Keywords: поштовий сервіс; хмарні сервіси; сервіс електронної пошти «SeeYaa»; AI-помічник