Алгебро-логічні технології в інформаційних системах мультимедійних видань - Четвериков, Г. Г.; Вечірська, І. Д.; Пузік, О. С. (НТМТ, 2014)
Внаслідок соціально-економічних перетворень сьогодення зазнали значного впливу зміни інформаційного простору, видавничий ринок та структура поліграфічної промисловості. Нові тенденції пов’язані, насамперед, з децентралізацією випуску друкованих видань, зменшенням середнього тиражу, ростом номенклатури випусків та проблемами їх розповсюдження. Інтегровані розв’язки препринт-процесів, направлені на підвищення актуальності інформації і постійне удосконалення як двонаправленої роботи з читачем, так і пошуку інформаційних можливостей передачі зображень і тексту через Інтернеттехнології стосуються також оптимізації процесів логістики експедиційних цехів.
Keywords: алгебро-логічні технології; інформаційні системи