Геоінформаційна аналітична система моніторингу і управління ресурсами об’єднаних територіальних громад - Ткаченко, В.; Неофітний, М.; Зелений, О. (ХНУРЕ, 2018)
Розглядається мета створення, завдання та архітектура (підсистеми і їх функції) геоінформаційної аналітичної системи моніторингу та управління ресурсами об’єднаних територіальних громад. Обґрунтовано вибір інструментального програмного забезпечення для створення системи, показано очікувані результати впровадження системи. Look at meta trektrannya, zavdannya ta arhіtektura (pіsistemi і їх functцій) geoinformatsіyno analitіchnoї sistemi monіtoringu ta upravlenya resources of the common teritorialnyh hulmads. The vibeir of the in line program software for securing the system has been enacted, it is shown that the result is in the way of the systems.
Geoinformational Analytical System of Monitoring and Management of Resources of the United Territorial Communities
Keywords: об’єднані територіальні громади; геоінформаційна система; united territorial communities; geoinformation system