Автоматизація розподілу сервісних робіт на підприємстві - Білоус, М. Ю.; Іщенко, М. Д. (ХНУРЕ, 2023)
У даній статті проведено аналіз автоматизації розподілу сервісних робіт на підприємстві. Були визначені основні проблеми і задачі розподілу. На основі аналізу були виявлені основні ідеї автоматизіції розподілу.
Keywords: сервісні роботи; автоматизація підприємства; програмне забезпечення