Методи класифікації даних з використанням машинного навчання - Покора, К. В. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз методів класифікації даних з використанням машинного навчання, зокрема зґорткових нейронних мереж, для підвищення якості виявлення та класифікації об’єктів на зображеннях. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено аналіз методів класифікації даних з використанням машинного навчання, зокрема зґорткових нейронних мереж, для підвищення якості виявлення та класифікації об’єктів на зображеннях. Також проведено аналіз основних підходів з автоматизації процесів обробки даних виявлення та класифікації об’єктів на цифрових знімках. Досліджено можливості використання згорткової нейронної мережі для автоматизації процесів виявлення та класифікації об’єктів на зображеннях. Проведено аналіз методів класифікації даних з використанням машинного навчання, зокрема зґорткових нейронних мереж, для підвищення якості виявлення та класифікації об’єктів на зображеннях.
Data Classification Methods Using Machine Learning
Keywords: машинне навчання; штучна нейронна мережа; глибоке навчання; FPGA