Системи управління реального часу віддаленими об’єктами - Євчук, К. П. (My University, 2020)
Метою роботи є розробка методу побудови системи реального часу з використанням технології віддаленої комунікації DTN та паралельного програмування. Розроблений прототип системи управління віддаленим об’єктом з можливістю збереження та синхронізації даних при втраті зв’язку. Для реалізації програмного забезпечення застосована розподілена архітектура, об’єкти котрої представлені у вигляді програм-сервісів з використанням протоколу DTN для комунікацій між сервісом керування (головним) сервісом та об’єктами.
Keywords: управління віддаленим об’єктом; обробка подій; системи реального часу; протокол мережі стійкої до розривів та затримок; мова програмування golang