Дослідження особливостей впровадження інтегрованої системи менеджменту на підприємствах - постачальниках обладнання для атомно енергетичного комплексу - Середа, А. Г. (My University, 2024)
Об`єкт досліджень – підприємство-постачальник продукції для АЕС України ПрАТ «ЗАВОД ЕЛОКС». Предмет дослідження – інтегрована система управління для підпри ємств-постачальників продукції для АЕС. Мета кваліфікаційної роботи: - дослідження нормативно-правової бази та засобів забезпечення ви робником продукції її відповідності вимогам підприємств атомно енергетичного комплексу України шляхом впровадження ІСУ; - надання ПрАТ «ЗАВОД ЕЛОКС» практичних рекомендацій з роз робки та впровадження процедури «Управління ризиками». При виконанні кваліфікаційної роботи: 1) було виконано дослідження міжнародних стандартів у сфері засто сування ядерної енергії; 2) було виконано дослідження нормативно-правового регулювання України у сфері застосування ядерної енергії; 3) було виконано дослідження вимог до інтегрованої системи управ ління підприємств - постачальників продукції та послуг для атомно енергетичного комплексу; 4) було виконано дослідження інтегрованої системи управління голо вного оператора АЕК Украни – ДП «НАЕК «Енергоатом»; 5) було виконано дослідження інтегрованої системи управління під приємства - постачальника ядерного сектору; 6 6) були надані практичні рекомендації щодо покращення системи управління конкретного підприємства - постачальника ядерного сектору; 7) було виконано розробку процесу управління ризиками для підпри ємства - постачальника ядерного сектору; 8) зроблено висновки.
Keywords: інтегрована система управління; ядерна енергія; атомно-енергетичний комплекс; система управління якістю; оцінка відповідності