Проблеми екологічності та переробки матеріалів - Чеботарьова, І. Б. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
У зв'язку зі збільшенням виробничих потужностей, зростанням населення планета зіткнулася з проблемою забруднення, яку потрібно терміново вирішувати. Щоб світ не перетворився на величезне звалище, розробляються методики боротьби з розмноженням сміттєвих мас. До таких методів належить вторинна переробка відходів, яку називають рециклінгом.
Keywords: розмноження сміттєвих мас; екологія; вторинна переробка відходів