Багатоканальна система автоматичного поливу на базі Arduino - Кравцов, М. І. (My University, 2025)
Об'єктом розробки є багатоканальна система автоматичного поливу, призначена для підтримання оптимального рівня вологості в ґрунті. Предметом розробки є апаратно-програмний комплекс, що забезпечує автоматизоване управління поливом залежно від показників датчиків вологості ґрунту. Метою розробки є створення багатоканальної системи автоматичного поливу на базі мікроконтролера, яка забезпечує ефективне управління процесом поливу з урахуванням потреб різних зон, точне вимірювання рівня вологості ґрунту, а також можливість гнучкого налаштування параметрів роботи для оптимального використання водних ресурсів.
Keywords: автоматичний полив; Arduino; багатоканальна система; датчик вологості грунту; рослина