Применение аппарата теории распознавания образов для эффективного решения задач анализа данных по результатам термографического мониторинга - Рубан, И. В.; Сорока, Л. С.; Смеляков, К. С.; Мешков, С. Н. (2007)
З метою організації ефективного термографічного моніторингу в роботі розкривається актуальність автоматизації аналізу термограм на основі використання апарату теорії розпізнавання образів, який дозволяє мінімізувати застосування ручної праці, а також забезпечити можливість аналізу термограм з високою оперативністю і точністю.
Keywords: термограма