Контроль як засіб саморегулювання будівельної галузі - Курашова, І. М. (Право, 2018)
Стаття присвячена дослідженню особливостей реалізації саморегулюючими організаціями функції контролю, яка віднесена автором до групи організаційно-управлінських засобів саморегулювання господарської діяльності в цілому та будівельної галузі зокрема. Окремо в статті розглядається позитивний зарубіжний досвід (Німеччини, США, Японії та ін.), а також реалізація контрольних функцій саморегулюючими організаціями. // The article is devoted to the study of the features of the implementation of self-regulatory organizations of the control function, which is attributed by the author to the group of organizational and managerial means of self-regulation of economic activity in General and the construction industry in particular. Separately, the article examines the positive foreign experience (Germany, USA, Japan, etc.) of the implementation of control functions by self-regulatory organizations.
Control as a self-regulatory tool of the construction industry
Keywords: саморегульована організація; саморегулювання будівельної галузі; організаційно-управлінські засоби саморегулювання будівельної галузі; self-regulatory organization; elf-regulation of the construction industry; organizational and managerial means of self-regulation of the construction industry