Оцінка екстремальних значень показника асортативності мереж Барабаші-Альберт - Писаренко, С. П. (ХНУРЕ, 2019)
Об'єктом досліджень є мережі Барабаші-Альберт. Предметом досліджень атестаційної роботи магістра є асортативність. Метою роботи є аналіз моделей складних мереж, дослідження структури екстремально асортативних / дизасортативних мереж, впливу розміру мережі на межі показника асортативності, проведення експериментальних досліджень оцінки меж показника асортативності мережі Барабаші-Альберт.
Keywords: асортативність; масштабно-інваріантна мережа; мережа Барабаші-Альберт; комплексні мережі; фрактал