Програмна система для організації практичних занять в автошколі. Frontend - Ляшенко, М. А. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – веб сайт для автоматизації проведення практичних занять в автошколі. Мета розробки – створення простого та зрозумілого сайту для комфортного навчання практичним заняттям в автошколах як учням так і інструкторам. Методи рішення завдання – використання бібліотеки React, scss для написання стилей. Додаток взаємодіє з бекендом через HTTP-запити для синхронізації та оновлення інформації. Результатом цієї роботи є створений веб-сайт, який враховує потреби як інструкторів, так і студентів автошколи. Для інструкторів на сайті доступні інструменти для управління та планування практичних занять, відстеження прогресу учнів та доступ до відповідних ресурсів і матеріалів. Студенти, у свою чергу, можуть користуватися зручним інтерфейсом для перегляду розкладу занять, доступу до навчальних матеріалів та відстеження свого навчального прогресу
Keywords: автошкола; організація практичних занять