Функціонування сучасної системи централізованого теплопостачання із використанням автоматизованого робочого місця персоналу - Ничипоренко, Ю. Ю. (ХНУРЕ, 2021)
Система сучасного централізованого теплопостачання розповсюджена по великих містах на 90-95%, та відмовлятись від їх використання ніхто ні збирається. Але існує проблема в їх модернізації на базі новітніх комп’ютерних технологіях, із використанням сучасних технічних засобів автоматизації, та управління. Тому потрібно зробити аналіз функціонування усіх інженерних систем, та запропонувати пропозиції по їх модернізації.
Keywords: централізоване теплопостачання; тепловий пункт; технічні засоби автоматизації; АРМ; оператор