Мультимедійні технології у сучасному естетичному вихованні студентів - Бокарєва, Ю. С.; Мажуга, М. О. (НТМТ, 2014)
Культурне виховання займає вагоме місце в процесі становлення індивідуальності, адже людина повсякчасно стикається з різними напрямками мистецького життя в спілкуванні й побуті. Сприймаючи красу мистецтва і дійсності, людина осмислює й укріплює у власній свідомості суспільні та соціальні взірці. Естетичні явища стають реальними чинниками суспільної діяльності, визначаючи ставлення людини до дійсності.
Keywords: мудьтимедійні технології; естетичне виховання