Питання вивчення студентами-програмістами теорії розподілень обчислень в середовищі MICROSOFT AZURE - Самофалов, Л. Д. (ДРУКАРНЯ МАДРИД, 2017)
Питання вивчення студентами-програмістами теорії розподілень обчислень в середовищі MICROSOFT AZURE.
Keywords: microsoft azure; питання вивчення студентами-програмістами; теорія розподілень; теорія розподілень обчислень; розподілення обчислень в середовищі; розподілення обчислень в середовищі microsoft azure; обчисленя в середовищі microsoft azure; середовище microsoft azure