Розробка та дослідження методів формування рекомендацій для веб-порталу з інтернет комерції - Мілашенко, М. В. (My University, 2022)
Метою роботи є розробка та дослідження методів рекомендацій для веб-порталу з інтернет комерції. Об’єктом дослідження є аналіз існуючих методів рекомендацій на ринку. Також визначення підходу до вирішення проблеми з вибором найкращого алгоритму рекомендацій. Зроблені порівняння існуючих методів створення рекомендацій на основі вибірки даних, та виокремлений найбільш ефективний алгоритм рекомендацій, який задовольняє поставлену задачу. Результатом кваліфікаційної роботи є виявлений метод рекомендацій, який найбільше підходить для застосування веб-порталах з інтернет комерції