Зменшення розмірності мережевих систем на базі агрегації структурної моделі - Пономаренко, О. Є. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є аналіз методів зменшення розмірності мережевих систем та застосування агрегації структурної моделі для зменшення розмірності мережевих систем. У ході виконання атестаційної роботи був здійснений формальний опис агрегації структурної моделі, була розроблена програмна платформа, що здійснює зменшення розмірності мережевої системи, застосовуючи агрегацію структурної моделі, та була здійснена оцінка ефективності розглянутого методу. У результаті роботи була розроблена програмна платформа, що генерує мережеві структури та здійснює агрегацію структурної моделі, для оцінки ефективності була вирішена задача пошуку максимального потоку. В результаті агрегації структурної моделі зменшується розмірність системи, обчислювальна складність та час вирішення проблеми.
Reducing of Network System Dimension Based on Structural Model Aggregate
Keywords: складні сситеми; агрегація структурної моделі; програмна платформа; генератор мережевих СТ; пошук максимального потоку