Аналіз завадостійкості способу передавання польотної інформації у запитальних системах спостереження - Свид, І. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Проводиться аналіз завадостійкості способів передавання польотної інформації в існуючих і перспективних запитальних системах спостереження повітряного простору.
Keywords: інформаційне забезпечення; управління повітряним рухом; польотна інформація; повітряний об`єкт; хаотична імпульсна завада