Т. 5. Конференція "Комп'ютерні системи і мережі управління та обробки даних" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2022)
Видання підготовлено факультетом комп’ютерної інженерії та управління Харківського національного університету радіоелектроніки