Проектування та дослідження антен високочастотних діапазонів для радіозв'язку на основі технологій 5G - Бойченко, А. А. (My University, 2024)
Предметом дослідження є дальність роботи антени 5G. Мета роботи – розробка антени діапазону 28ГГц. У наслідок виконаної роботи було розроблено всенаправлену антену з частотою 28ГГц та розрахована дальність роботи. Результати дослідження можуть бути використані для побудови масивів антен 5G.
Keywords: антена 5G; всенаправлена антена