Про структуру та зміст проекту стандарту спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" - Ткаченко, В. П.; Бізюк, А. В.; Челомбитько, В. Ф. (ХНУРЭ, 2016)
Прийнятий нещодавно новий закон України «Про вищу освіту» істотно змінює систему стандартів у сфері вищої освіти. Закон містить багато норм, апробованих в європейських університетах, але нових для українських закладів освіти. Поглиблення європейської інтеграції вищої освіти України вимагає від учасників освітнього процесу розуміння цілей і змісту передбачених інновацій, пов’язаних із суттєвим оновленням усталених підходів до підготовки фахівців.
Keywords: стандарти вищої освіти; структура стандарту вищої освіти