Система багатофакторного аналізу біологічних зразків на базі методів хемілюмінесценції та електрохемілюмінесценції - Пеліх, П. В. (My University, 2025)
У ході виконання дипломної роботи було виконано комплексний аналіз методів хемілюмінесценції (ХЛ) та електрохемілюмінесценції (ЕХЛ), а також реалізовано інтеграцію багатофакторного аналізу для підвищення точності та інформативності цих методів.
Keywords: хемілюмінесценція; електрохемілюмінесценція; reactive oxygen species