Детекція множин об'єктів на зображеннях з використанням YOLO - Кізіма, Я. А. (My University, 2024)
Об'єктом роботи є алгоритм YOLO (You Only Look Once) для виявлення об'єктів на зображеннях. Метою роботи є дослідження та аналіз принципів роботи алгоритму YOLO, його ефективності та можливостей у виявленні об'єктів на зображеннях. Також в рамках роботи планується розгляд впливу параметрів та конфігурацій алгоритму на його результативність. Крім того, метою є вивчення можливостей застосування YOLO у різних сферах, таких як комп'ютерно зорова навігація роботів, відеоспостереження, автоматичне водіння автомобілів та медична діагностика. На основі отриманих даних планується розробка та реалізація власного застосування YOLO з врахуванням конкретних вимог та обмежень вибраної сфери застосування.
Keywords: детекція множин; робота з зображеннями; детекція об’єктів; алгоритм YOLO