Веб-орієнтована програмна система замовлення ліків «Аптека Гігеї» - Петько, І. С. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – веб-орієнтована система замовлення ліків «Аптека Гігєї» з можливістю пошуку аналогів по різним категоріям. Мета розробки – створити зручний аналог систем покупки-продажу ліків, де звичайні люди зможуть шукати ліки, а адмінстратори аптеки зможуть додавати свої товари для продажу, змінювати інформації про них, та бачити статистику покупок і рекомендації щодо закупівель нових ліків; розробити веб застосунок для реалізації цих функцій. Метод рішення – аналіз та моделювання предметної області, UML моделювання, середовище розробки MS Visual Studio 2022, мова програмування C#, із залученням технології ASP.NET Core та entity framework core. Результатом роботи є веб-орієнтована система продажу ліків «Аптека Гігеї».
Keywords: замовлення ліків; система «Аптека Гігеї»