Digitalization of public administration - Kobzev, I. V.; Мельников, О. Ф.; Petrov, K. E.; Melnykov, O. O. (My University, 2023)
На сучасному етапі світова економіка вступає в новий етап цифрового розвитку, який характеризується в тому числі активної трансформацією інститутів і механізмів публічного управління. В останнє десятиліття проблеми підвищення ефективності та якості управління виступають найважливішим напрямком досліджень, результати яких визначають принципи реформування інститутів державного управління
Keywords: механізми публічного управління; підвищення ефективності; якість управління