Розроблення системи автоматизації контролю параметрів доступу транспорту на приладобудівному виробництві - Наговіцин, К. О. (My University, 2025)
У роботі проаналізовано сучасні технології контролю транспортного доступу. Обґрунтовано вибір компонентів системи, розроблено функціональну та електричну схеми підключення, алгоритм роботи й програмне забезпечення з використанням технології розпізнавання символів EasyOCR. Створено макет системи та проведено його тестування. Розроблено Flask веб-сервер для обробки зображень та прийняття рішень щодо доступу. У проєкті використано ESP32-CAM, серводвигуни SG90, датчики HC-SR04 та HC-SR505, Arduino IDE, Python, Flask, EasyOCR, HTML і CSS. Розробка сприяє досягненню Цілей сталого розвитку ООН, зокрема в частині розвитку промисловості, інновацій та інфраструктури (Ціль 9), створення стійких міст та населених пунктів (Ціль 11).
Keywords: відеоспостереження; розпізнавання номерних знаків; OCR; розпізнавання символів; серводвигун SG90; FLASK СЕРВЕР