Дослідження методів розробки веб-застосунків з підтримкою миттєвого обміну повідомленнями - Шаповалова, Д. М. (My University, 2023)
Метою роботи є дослідження існуючих методів розробки систем миттєвого обміну повідомленнями, виділення критеріїв та методів для проведення порівняльного аналізу. У результаті роботи розглянуто існуючі методи розробки веб застосунків з використанням миттєвих повідомлень, вивчено їх особливості та принципи роботи, описано методи порівняння та запропоновано формули для обчислення показників, проведено експериментальне дослідження та проаналізовано його результати, сформовано рекомендації щодо їх використання.
Keywords: веб-додаток; миттєві повідомлення; websocket; ініційовані сервером події