Створення відеоканалу на youtobe з оглядом ігрових персонажів - Кулішова, Н. Є.; Карпенко, М. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Індустрія розваг пропонує сьогодні безліч комп’ютерних ігор з різноманітними вигаданими сюжетами, цікавими ігровими механіками та неординарними візуальними ефектами.
Keywords: персонаж; створення відеоканалу; ігровий персонаж