Дослідження і аналіз методів тестування форм авторизації - Євченко, А. В. (My University, 2021)
Мета роботи – дослідження і аналіз методів тестування форм авторизації Сучасне тестування існує не лише як допоміжна дія при створенні проекту, а окремий великий обсяг робіт в протягом усього циклу життя проекту. Забезпечення якості — найширше з понять, яке передбачає в собі певні дії, що йдуть паралельно й охоплюють розробку програмного забезпечення, його випуск і подальше використання. Окремою його частиною є контроль якості, його суттю є слідкування за розробкою для визначення чи виконує продукт необхідні норми і перевірка на готовність. Тестування форм авторизації передбачає визначення готовності проекту забезпечувати ідентифікованому користувачу доступ до інформації після аутентифікації.
Keywords: забезпечення якості; контроль якості; авторизація; аутентифікація