Прогнозування часових рядів на основі використання штучних нейронних мереж - Корецька, П. С. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є проаналізувати предмет дослідження, виявити параметри впливу на ефективність та точність деяких моделей, що використовуються для аналізу та прогнозування вартості акцій. У ході виконання атестаційної роботи проводився аналіз методів прогнозування часових рядів, було розглянуто класичні методи прогнозування часових рядів та методи прогнозування на основі використання штучних нейронних мереж, було проведено порівняльний аналіз розглянутих методів прогнозування, визначено їх переваги та недоліки, описано архітектуру розробленої програми, та остаточні порівняльні результати роботи всіх моделей
Keywords: часовий ряд; авторегресія; згладжування; нейронні мережі; згорткові нейронні мережі; рекурентні нейронні мережі