Система керування розумним будинком на основі платформи Raspberry Pi - Устьянов, М. С. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є розробка системи управління «розумним будинком». Результат роботи - реалізований базовий функціонал системи автоматизованого управління сервісними функціями житлового приміщення з можливостями подальшого розширення, визначено напрямок подальшого розвитку. А також розробка системи управління «розумним будинком», що володіє базовим функціоналом і можливостями до розширення. Перевагами такої системи є те, що вона, по-перше, є універсальною для будь-яких пристроїв, що працюють в заданому частотному діапазоні, по-друге, захищена від завад і зовнішнього втручання, по-третє, досить дешева для успішного впровадження навіть у складному економічному стані.
Keywords: автоматизація управління приміщеннями; розумний будинок; raspberry pi; arduino